Правила и Условия

Настоящите „Общи условия” уреждат отношенията между ЕТ ”Йордан Божанов” собственик на domashni-potrebi.bg и потребителите на електронни страници и услуги, намиращи се на домейн domashni-potrebi.bg наричан по-долу „сайт”.


ЕТ ”Йордан Божанов” е фирма, регистрирана в Търговския регистър на Република България със седалище и адрес на управление : гр.Пловдив, ул.”Босилек” №18 и ЕИК 825240395 , тел.032/961205 , e-mail: ybozhanov@yahoo.com .

 

domashni-potrebi.bg e онлайн магазин за продажба на стоки за домакинството и домашни потреби. Всеки потребител, който използва сайта domashni-potrebi.bg се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.

 

Всички цени, обявени в сайта, включват ДДС.Стоките се продават само в обявените разфасовки , т.е 6 броя , 12 броя или както са указани. Цените на стоките не включват доставка до адрес на клиента.

Доставката се заплаща допълнително, за подобна информация моля прочетете Доставка и плащане.

 

Пазаруването от сайта не изисква регистрация, такава е необходима само за търговци на едро.За да направите валидна поръчка е необходимо да ни предоставите определени данни – имена, адрес, телефон и и-мейл адрес, които ще бъдат използвани, за да обработим и изпратим поръчката, и тя да бъде получена от Вас.

С покупката на артикули от сайта, клиента автоматично дава съгласието си при определени случаи да получава рекламни и-мейли от domashni-potrebi.bg, които промотират сайта или продукти от сайта.


domashni-potrebi.bg гарантира, че подобни рекламни и-мейли ще се изпращат рядко.

   domashni-potrebi.bg не предоставя и няма да предоставя личните данни на клиентите си на трети лица за рекламни, промоционални или други цели и по никакви причини ,освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Р.България.


   Всеки клиент, закупил стока от онлайн магазин domashni-potrebi.bg има право да я върне в 14 дневен срок след получаването и, но само ако продуктите са в оригиналната опаковка и с ненарушена цялост,връщайки и придружаващата ги касова бележка. Разходите по връщането са за сметка на клиента. Ние ще Ви възстановим сумата на поръчката без цената на доставката в петдневен срок.


 Желаем Ви приятно пазаруване!